Behandlingar

”Zonterapi – en av de äldsta naturmetoderna för självläkning”

Helhetsynen på människan är viktig

Jag söker alltid efter orsaken till dina problem och går inte bara efter symtomen. Värk i leder kan bero på att man har problem med matsmältningen t ex förstoppning. Problem med ögonen kan bero på att levern är i obalans, osv. Därför är helhetssynen så viktig.

Många människor som kommer till mig och har värk i kroppen, och de har inte fått någon hjälp inom den vanliga vården. De känner sig ibland förtvivlade och misstrodda, eftersom varken prover eller röntgen visar några fel. Oftast får de ingen hjälp förutom värktabletter.

Men kroppen är intelligent och när man arbetar på zoner (områden) på fötter, ansikte och öron hittar man kroppens obalanser. Kroppen ”visar” vad som skall behandlas och vilka organ det är som behöver stärkas.

Terapin rensar ut gifter från kroppen, den är stärkande och när organen fungerar bättre, får du ett bättre immunsystem. Livskraften ökar, man får ny energi. Zonterapi används även i förebyggande syfte, man balanserar kroppen så att sjukdomar inte bryter ut.

Även det mentala och känslomässiga tillståndet påverkas. Människor känner sig oftast lugnare och gladare, får bättre sömn.

Naturligtvis behövs både alternativmedicinen och skolmedicinen, och vi bygger broar mellan oss, även om det tar lite tid…..

fotzonbild1

Hur fungerar zonterapi?

Allt i kroppen finns att hitta i dina fötter, organ, körtlar, nervsystemet, hela rörelseapparaten med leder och muskler. Fascinerande eller hur! Om en zon (område) på foten som motsvarar magen, ömmar vid tryck, visar det att personen har en obalans i magen. Kan visa sig som t ex magkatarr.

När jag trycker och masserar på denna magzon, ökar blodcirkulationen i magsäcken och blockeringen frigörs, kroppen startar en självläkande process.