Om mig

Mitt företag heter Zonterapi-praktiken Kerstin Steneberg.

Mellan åren 2001 och 2008 Hade jag min privata praktik på ett Friskvårdcenter i Vasastan i Stockholm tillsammans med andra terapeuter. Sedan arbetade jag på Evexia hälsopedagogiskt center i Haninge, och 2012 flyttade jag till Uppsala och har sedan dess mottagning hemma i Sävja.

Jag ger behandlingar i Zonterapi (den moderna tredimensionella), ansiktszonterapi och öronakupunktur.

På Axelsons Gymnastiska institut har jag arbetat som biträdande lärare i zonterapi, samt under 2011-2013 varit biträdande lärare till Hans Axelson i hans kurser i Mikromassage.

Har haft ett flertal uppskattade helgkurser i zonterapi för hemmabruk. Jag har även återkommande workshops i ansiktszonterapi.

Tränar själv medicinsk Zhineng Qigong dagligen för att stärka min kraft och hälsa. Har grundkurser i detta tillsammans med Allan Nieminen – https://www.facebook.com/inre.stillhet.qigong .

Mina utbildningar:

  • Ettårig utbildning till zonterapeut/reflexolog på Axelsons Gymnastiska institut i Stockholm. Examen 2001. Lärare zonterapeut Henrik Hellberg som undervisar i den moderna 3-dimensionella zonterapin. Öronakupunktur ingick i utbildningen.
  • Öronakupunktur, (vidareutbildning) Helix, Stockholm.
  • Grundkurs akupressur, Axelsons.
  • Examinerad i ansiktszonterapi mars 2005, för Lone Sorensen Lopez.
  • Praxis Vertebralis, fördjupning i ryggproblem med fotzonterapi. ( nov 05)